At gå hos en psykolog uden en henvisning kan  have den fordel, at det ikke kræver at du først skal have din læges vurdering af din situation og derefter henvises videre. Henvisningen gælder endvidere kun for et bestemt antal konsutationer.  Du kan ringe eller skrive direkte til mig og aftale en tid.

Ring eller send gerne en mail til mig og hør nærmere om priser og andre muligheder for tilskud. Se også nedenfor.

Jeg arbejder ikke under sygesikringen og har således ikke ydernummer. Det betyder du ikke kan få tilskud til behandlingen hos mig via henvisning fra din læge. Kun et mindre antal psykologer har et ydernummer, hvilket er geografisk bestemt.

Har du en sundhedsforsikring er der mulighed for at få dækket behandlingen den vej.  Hvis du ikke har en privat sundhedsforsikring kan du udersøge om du har en via din arbejdsplads. Forsikringsselskaberne har tavshedspligt og du behøver ikke at oplyse din arbejdsplads om hvad du bruger forsikringen til.

Jeg er b.la tilknyttet Falck Healthcare i Aarhus og Odder, samt Prima care og As3.

Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark vil der også være mulighed for  tilskud den vej.  Tilskuddet er på minimum 300 Kr. pr.samtale.

Du kan også spørge din hjemkommune om der er mulighed for hjælp til dækning af psykologsamtaler, hvilket der afhængigt af din problematik og økonomiske situation kan være mulighed for.

Gode behandlingsmæssige rammer