Psykologrådgivningen – praksis i Odder

Konsultation i Erhvervshuset.Boulevarden 13. 8300 Odder. Drives af Lone Christensen.

Jeg er uddannet psykolog ( Cand.psych. fra Aarhus universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn) og arbejder som praktiserende psykolog i Odder og har desuden også konsultation i Aarhus. Jeg tilbyder psykologbehandling og rådgivning af: Børn, unge, voksne og grupper.

Derudover er jeg tilknyttet Falck healthcare i Odder og Aarhus

Tidligere har jeg været ansat som psykolog indenfor behandling af psykisk sårbare og socialt belastede kvinder og som psykolog i privatpraksis med behandling af alle kategorier inden for sygesikringens krisekategorier.

Min psykologpraksis i Odder åbnede jeg i 2010.

Arbejder med behandling af følgende:

Depression, angst og stress relaterede lidelser, herunder:
OCD, social angst/fobi, panikangst og genrealiseret angst. Eksamens og præstations angst. Pårørende til alvorligt psykisk syge personer. Personer ramt af alvorlig invaliderende sygdom. Pårørende ved dødsfald. Personer der har forsøgt selvmord. ADHD, autisme, Aspergers. Ensomme unge. Unge børn af alkoholiserede forældre. Hjerneskader og børn af forældre der bliver ramt af en hjerneskade.

Rådgivning til adoptivfamilier

Som psykologpraktiserende i Odder tilbyder jeg endvidere rådgivning til adoptivfamilier. Jeg har speciale indenfor adoption og omsorgssvigt. Min viden og rådgivning er baseret på nyere hjerneforskning og brobygning mellem denne og den nyeste viden indenfor udviklingspsykologi.

Priser og vilkår i konsultationen i Odder?

En samtale koster 875 kr og varer 50- 60 minutter. Skal vi  enkelte gange bruge længere tid på at afslutte  er det uden udgift for dig. Jeg afsætter altid god tid til samtaler og som psykolog vægter jeg at klienten kan føles sig helt afslappet og rolig og tage sig den tid det tager at få talt om tingene. Se endvidere under henvisning og priser.

Psykologiske metoder i min praksis i Odder

Som psykolog har jeg et mål og et ønske om at tilpasse behandlingen til hver enkelt klient. Det er helt individuelt hvad hver enkelt klient har brug for. Dette sikres ved brug af en integrativ tilgang. Det betyder, at der trækkes på forskellige teoretiske referencerammer, afhængig af hvad hver enkelt klient kommer med. Ofte bruges elementer fra både kognitiv, psykodynamisk, eksistentiel,  og narrativ terapi.

Kontaktinformation

Psykologrådgivningen i Odder besvarer alle henvendelser samme dag.

Psykologrådgivningen i Odder har åbent alle hverdage mellem 8.30 og 17.00.

Personlig henvendelse: Ring til mig i Odder mellem 8.30 og 9.00. Efter 9.00 indtal besked og jeg kontakter dig samme dag.

Find vej:

Se hvor psykolog praksissen findes og lav rutevejledning ved hjælp af Google Maps.


Vis Psykologrådgivningen – Odder og Aarhus på et større kort